Äventyr!!!



Pappsen uppe på något berg i Nora som jag självklart glömt bort namnet på. det var iallafall 240m.ö.h och vi gick sammanlagt lite över en mil. Jag är jävligt glad över att jag tog med mig mina super fula löpar dojjor för annars skulle det aldrig gått..



Jag hade av misstag tagit med mig mitt 70-300 objektiv, men vad gjorde det? då kunde jag zooma aslångt och ta massamassa macro bilder. det gjorde jag också.



Sedan åkte vi hem till min fina farmor och åt middag med henne, min stora bror och hans son. jag plockade några förgätmigej till henne, för att jag vet att det är hennes favvoblomma. Sen satt hon och förklarade vad twilight filmen handlade om, för hon hade sett den kvällen innan och var helt lyrisk. Jag har föresten lyckats med att inte se någon av dom filmerna, är jag smart eller helt jävla puckad?
Sen provade jag föresten att paddla lite kajak också, men det var så pass lite så det gills inte. Men på lovet, då jävlar!!



Och vid nio åkte vi hem. den bilden blev inte riktigt lika fin, eftersom att den är tagen genom ett bilfönster(bilen rörde sig tillochmed..) men det gör ingenting. Sen tog jag cykeln hem till mattias och såg på film.
Fin söndag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0